Coaching

COACHING

Wanneer u uw persoonlijke ontwikkeling, zowel zakelijk als privé, een oppepper wilt geven en u weet niet precies hoe u dat voor elkaar krijgt kunt u een Persoonlijke Coach inschakelen.

Signalen van onrust of onvrede die u ervaart in uzelf of in uw werk, kunt u  dan moeiteloos aangaan. Wanneer u niet precies weet hoe u dit doet,  help ik u zoeken naar een oplossing zodat u uw Persoonlijke Effectiviteit vergroot en ernaar verlangt weer met plezier in het leven te staan.


 

 

CO-ACTIEF COACHEN

Betrokken en vanuit mijn intuïtie draag ik bij aan een concrete oplossing. Door samen met u te werken, doorgronden we snel waar uw verlangens en talenten zitten en komt u zelf tot de oplossing waardoor uw zelfvertrouwen groeit. Het mooie is dat u hierdoor uw energie terugkrijgt die u positief, toekomstgericht in actie laat komen. Ik coach u om u bewust te laten zijn van wat  deze nieuwe energie u oplevert. Hoe u zelf deze nieuwe, maar ook verloren energie kunt herkennen en beïnvloeden. Hiermee ontdekt u dat u van overleven naar moeiteloos leven groeit, moeizame contacten worden voor u ontspannen uitwisselingen.

Om als coach de juiste vaardigheden en technieken in huis te hebben, heb ik een NOBCO geregistreerde opleiding gevolgd waarbij ik kennis heb opgedaan van methodieken die wetenschappelijk zijn onderbouwd en praktisch toepasbaar zijn.